Brix sorozat refraktométerei
Ebben a kategóriában a Brix-skálával rendelkező univerzális refraktométerek találhatóak, amelyek segítségével tetszés szerint bármilyen kémiai vegyület megmérhető.
Leggyakrabban a vizes oldatok cukorfokának– így például gyümölcslevek, zöldséglevek, olajemulziók és hasonló folyadékok - mérésére ajánljuk.
Az ilyen típusú refraktométerek Brix-fokot mérnek tehát a skála segítségével megállapítható, hogy 100 g cukor és víz oldatában hány gramm a feloldott cukor mennyisége. Ez a skála a törésmutató (RI – „refrakciós index“ a törésmutató nemzetközi sztenderdjének meghatározása) átszámítására is alkalmas, éppen ezért a refraktométerek ezen csoportja bármilyen anyag mérésére használható.
Ön előtt felhasználóink többnyire a következő fogalmakat keresték oldalainkon: refraktométer cukorra, cukormérés, cukorfokmérő, szacharométer, szacharomérés, sugar tester, cefre cukorfoka, kevert folyadékok refraktométere, kevert emulziók mérése, fémfeldolgozás emulzióinak mérése, PZO refraktométer, NIMATIC refraktométer.
Kommunikációs nyelv
Amennyiben a kiválasztott műszer funkciójára és célszerűségére vonatkozóan részletesebb felvilágosítást igényel, kérjük válassza az angol, illetve német nyelvet a kommunikció céljára. Elnézésüket kérjük, jelenleg még nem áll módunkban a teljes értékű magyar nyelvű kommunikáció. A magyar nyelvű kommunikáció termszészetesen lehetséges, ám mivel külső forrást kell igénybe vennünk a kétirányú fordításhoz, ezért válaszunk pár napot is igénybe vehet (feltehetőleg akár 14 napot is).
Kommunikációs nyelv
Amennyiben a kiválasztott műszer funkciójára és célszerűségére vonatkozóan részletesebb felvilágosítást igényel, kérjük válassza az angol, illetve német nyelvet a kommunikció céljára. Elnézésüket kérjük, jelenleg még nem áll módunkban a teljes értékű magyar nyelvű kommunikáció. A magyar nyelvű kommunikáció termszészetesen lehetséges, ám mivel külső forrást kell igénybe vennünk a kétirányú fordításhoz, ezért válaszunk pár napot is igénybe vehet (feltehetőleg akár 14 napot is).