MISCO típusú speciális digitális refraktométer konfigurációja
Az Ön MISCO digitális refraktométere
Súgó a konfigurátorhoz, ár, szállítás
Amennyiben ajánlatunkban nem sikerült a megfelelő refraktométert megtalálnia, ajánljuk a kivételes lehetőséget: a MISCO speciális digitális refraktométer össeállítását, igény szerint 1-5 mérőfokkal.
A refraktométer ára a mérőskála fokai szerint (1 vagy 2, illetve 3-5 fokozat) kerülnek megállapításra.
A refraktométer kifizetése – a rendelés elküldése után számlát küldünk az előlegről. A készülék előállítása a számlán megjelölt összegnek a számlánkra történt megérkezése után kezdődik el.
A refraktométer kiszállítása térítésmentes, amelyet szerződéses partnerünk, a DPD végez. A kiszállítás határideje kb. két hét a készülék megrendelése (tehát az utalás) időpontjától számítva.
Amennyiben a konfiguráció összeállításával, illetve eredményével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük keresse kapcsolatunkat.
Tevékenységi körök
A MISCO digitális refraktométer skálájának adatbázisa (344)
ID | Skála megnevezése | Skála terjedelme | Pontosság Precizitás |
|
---|---|---|---|---|
310 | Ammónia (NH3) % tömeg / tömeg |
0 - 30 % |
0.1 0.1 |
|
313 | Ammónia (NH3) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 0.894 |
0.001 0.001 |
|
311 | Ammónia (NH3) % térfogat/térfogat |
0 - 38 % |
0.1 0.1 |
|
312 | Ammónia (NH3) sűrűség |
0.998 - 0.892 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
315 | Ammónia (NH3) fagyáspont |
0 - -84 °C |
1 2 |
|
319 | Ammónium-klorid (NH4Cl) fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.0693 |
0.0001 0.0002 |
|
318 | Ammónium-klorid (NH4Cl) sűrűség |
0.9982 - 1.0674 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
|
316 | Ammónium-klorid (NH4Cl) % tömeg / tömeg |
0 - 24 % |
0.1 0.1 |
|
810 | Ammónium-nitrát (NH4NO3) % tömeg / tömeg |
0 - 55 % |
0.1 0.1 |
|
323 | Ammónium-szulfát ((NH4)2SO4) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.230 |
0.001 0.001 |
|
320 | Ammónium-szulfát ((NH4)2SO4) % tömeg / tömeg |
0 - 40 % |
0.1 0.1 |
|
322 | Ammónium-szulfát ((NH4)2SO4) sűrűség |
0.998 - 1.228 g/ml |
0.001 0.001 |
|
389 | Aqua Quench 260 - Houghton |
0 - 50 % |
0.1 0.5 |
|
195 | Bor (eljárás: desztilláció révén nyert alkohol) fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 0.9640 |
0.0001 0.00029 |
|
194 | Bor (eljárás: desztilláció révén nyert alkohol) OIV számítás (% tömeg/tömeg) |
0 - 30 % |
0.1 0.25 |
|
123 | Bor - szőlőbor, szőlőmust sűrűség |
0.998 - 1.129 kg/l |
0.001 0.0005 |
|
196 | Bor - szőlőbor, szőlőmust tömeghányad, tömeg rész |
0 - 85 |
0.1 0.1 |
|
122 | Bor - szőlőbor, szőlőmust fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.130 |
0.001 0.0005 |
|
121 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Plato skála |
0 - 30 °P |
0.1 0.1 |
|
128 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Potenciális alkoholhozam |
0 - 18 % |
0.1 0.1 |
|
127 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Babo-skála |
0 - 25.2 °Babo |
0.1 0.1 |
|
120 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Balling skála |
0 - 30 °Bg |
0.1 0.1 |
|
124 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Baumé-skála |
0 - 16 °Bé |
0.1 0.1 |
|
130 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Cukorfok |
0 - 273 g/kg |
1 1 |
|
129 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Cukorfok |
0 - 308 g/l |
1 1 |
|
126 | Bor - szőlőbor, szőlőmust KMW-skála |
0 - 25.2 °KMW |
0.1 0.1 |
|
125 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Oechsle-skála |
0 - 129 °Oe |
1 0.5 |
|
593 | Borkősav, E334 (C4H6O6) % tömeg / tömeg |
0 - 60 % |
0.1 0.1 |
|
594 | Borkősav, E334 (C4H6O6) sűrűség |
0.998 - 1.334 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
596 | Borkősav, E334 (C4H6O6) Baumé-skála (20 °C) |
0 - 36.5 °Bé |
0.1 0.1 |
|
595 | Borkősav, E334 (C4H6O6) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.336 |
0.001 0.001 |
|
4 | Brix |
0 - 56 °Bx |
0.1 0.1 |
|
3 | Brix |
0 - 85 °Bx |
0.1 0.1 |
✖ |
442 | CPTherm % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.5 |
|
444 | CPTherm kristályosodási pont |
-64 - 0 °C |
1 1 |
|
660 | Cimcool - Cimtech 310 % térfogat/térfogat |
0 - 16 % |
0.1 0.25 |
|
836 | Cink-klorid, horganyhalvag (ZnCl2) % tömeg / térfogat (tömegkoncentráció) |
0 - 40 % |
0.1 0.1 |
|
114 | Citromsav (C6H8O7) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.135 |
0.001 0.00029 |
|
113 | Citromsav (C6H8O7) % tömeg / tömeg |
0 - 30 % |
0.1 0.1 |
|
701 | Dietanolamin/Metil-dietanolamin (MDEA/DEA) keverék % tömeg / tömeg |
0 - 90 % |
1 3 |
|
591 | Dietilénglikol (DEG) Víztömeg tartalom |
100 - 0 % |
0.1 0.1 |
|
639 | Dietilénglikol (DEG) Térfogatszázalékos víztartalom |
100 - 0 % |
0.1 0.1 |
|
588 | Dietilénglikol (DEG) Forráspont |
100 - 180 °C @ 760 mmHg |
1 2 |
|
48 | Dietilénglikol (DEG) fagyáspont |
0 - -45 °C |
1 1 |
|
45 | Dietilénglikol (DEG) % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
49 | Dietilénglikol (DEG) fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.1184 |
0.0001 0.0001 |
|
46 | Dietilénglikol (DEG) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
340 | Diglycolamine (Huntsman DGA®) % tömeg / térfogat (tömegkoncentráció) |
0 - 100 % |
0.1 0.25 |
|
458 | Dikálium-foszfát (K2HPO4) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.088 |
0.001 0.001 |
|
457 | Dikálium-foszfát (K2HPO4) sűrűség |
0.998 - 1.086 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
456 | Dikálium-foszfát (K2HPO4) % tömeg / tömeg |
0 - 10 % |
0.1 0.1 |
|
239 | DowFrost (PG) % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
240 | DowFrost (PG) fagyáspont |
0 - -67 °C |
1 1 |
|
409 | DowFrost (PG) fajsúly (D25/25) |
1.000 - 1.054 |
0.001 0.001 |
|
238 | DowFrost (PG) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
246 | DowFrost HD (PG) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
247 | DowFrost HD (PG) % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
248 | DowFrost HD (PG) fagyáspont |
0 - -51 °C |
1 1 |
|
264 | DowTherm 4000 (EG) fagyáspont |
0 - -48 °C |
1 1 |
|
263 | DowTherm 4000 (EG) % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
262 | DowTherm 4000 (EG) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
268 | DowTherm 4000 (EG) Forráspont |
100 - 145 °C @ 101 kPa |
1 1 |
|
266 | DowTherm 4000 (EG) Burst Point |
0 - -29 °C |
1 1 |
|
255 | DowTherm SR1 - (EG) % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
260 | DowTherm SR1 - (EG) Forráspont |
100 - 197 °C @ 101 kPa |
1 1 |
|
254 | DowTherm SR1 - (EG) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
256 | DowTherm SR1 - (EG) fagyáspont |
0 - -50 °C |
1 1 |
|
584 | EDTA (etilén-diamin-tetraecetsav) |
0 - 80 g/l |
1 1 |
|
586 | EDTA (etilén-diamin-tetraecetsav) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.046 |
0.001 0.0005 |
|
583 | EDTA (etilén-diamin-tetraecetsav) % tömeg / tömeg |
0 - 8 % |
0.1 0.1 |
|
585 | EDTA (etilén-diamin-tetraecetsav) sűrűség |
0.998 - 1.045 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
|
359 | Ecetsav (C2H4O2) sűrűség |
0.9980 - 1.0650 g/ml |
0.0001 0.0002 |
|
362 | Ecetsav (C2H4O2) fagyáspont |
0 - -18 °C |
1 1 |
|
360 | Ecetsav (C2H4O2) fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.0669 |
0.0001 0.00029 |
|
358 | Ecetsav (C2H4O2) % térfogat/térfogat |
0 - 55 % |
0.1 0.25 |
|
357 | Ecetsav (C2H4O2) % tömeg / tömeg |
0 - 64 % |
0.1 0.25 |
|
627 | Ecetsav (C2H4O2) moláris koncentráció |
0 - 10.62 mol/l |
0.01 0.05 |
|
805 | Etanol (sör) % ABV (Distillation Only) |
0 - 30 % |
0.1 0.2 |
|
687 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz sűrűség - 20 °C hőmérsékleten |
0.789 - 0.818 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
685 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz proof spirit |
186 - 200 °proof - 60 °F hőmérsékleten |
0.1 0.5 |
|
686 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz sűrűség - 20 °C hőmérsékleten |
0.998 - 0.867 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
35 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz fajsúly (D20/20) |
0.820 - 0.790 |
0.001 0.001 |
|
38 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz proof spirit |
186 - 200 °proof - 20 °C hőmérsékleten |
1 0.5 |
|
30 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz fagyáspont |
0 - -46 °C |
1 1 |
|
31 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz % térfogat/térfogat - 20 °C hőmérsékleten |
0 - 76 % |
0.1 0.2 / 0.2 / 1.0 |
|
36 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz % térfogat/térfogat - 20 °C hőmérsékleten |
93 - 100 % |
0.1 0.25 |
|
34 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz proof spirit - 20 °C hőmérsékleten |
0 - 153 ° proof |
1 0.5 |
|
33 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz fajsúly (D20/20) |
1.000 - 0.869 |
0.001 0.001 |
|
32 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz % tömeg / tömeg - 20 °C hőmérsékleten |
0 - 70 % |
0.1 0.2 / 0.2 / 1.0 |
|
37 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz % tömeg / tömeg - 20 °C hőmérsékleten |
90 - 100 % |
0.1 0.5 |
|
379 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) sűrűség |
0.9980 - 1.1130 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
|
11 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
12 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
14 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) fagyáspont |
0 - -59 °C |
1 1 |
|
15 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.1153 |
0.0001 0.0001 |
|
381 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) Forráspont |
100 - 152 °C |
1 1 |
|
465 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) - víz % % víz (tartalom/tartalom) |
100 - 0 % |
0.1 0.1 |
|
621 | Ford L247B Engine Coolant % térfogat/térfogat |
0 - 90 % |
0.1 0.1 |
|
623 | Ford L247B Engine Coolant fagyáspont |
0 - -52 °C |
1 1 |
|
459 | Ford OAT Engine Coolant % térfogat/térfogat |
0 - 60 % |
0.1 0.1 |
|
461 | Ford OAT Engine Coolant fagyáspont |
0 - -50 °C |
1 1 |
|
862 | Formaldehid / metándiol % tömeg / tömeg |
0 - 50 % |
0.1 0.1 |
|
328 | Foszforsav (H3PO4) % tömeg / tömeg |
0 - 40 % |
0.1 0.1 |
|
330 | Foszforsav (H3PO4) sűrűség |
0.998 - 1.254 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
331 | Foszforsav (H3PO4) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.256 |
0.001 0.001 |
|
52 | Fruktóz % tömeg / tömeg |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
61 | Fékfolyadék - DOT3 víztartalom % |
0 - 6 % |
0.1 0.5 |
|
166 | Fékfolyadék - DOT3 Forráspont |
118 - 252 °C |
1 5 |
|
167 | Fékfolyadék - DOT3 - HT Forráspont |
107 - 292 °C |
1 5 |
|
63 | Fékfolyadék - DOT3 - HT víztartalom % |
0 - 6 % |
0.1 0.5 |
|
66 | Fékfolyadék - DOT4 Forráspont |
143 - 278 °C |
1 5 |
|
65 | Fékfolyadék - DOT4 víztartalom % |
0 - 6 % |
0.1 0.5 |
|
67 | Fékfolyadék - DOT4+ víztartalom % |
0 - 6 % |
0.1 0.5 |
|
68 | Fékfolyadék - DOT4+ Forráspont |
158 - 293 °C |
1 6 |
|
392 | G05 - Glysantin Engine Coolant % térfogat/térfogat |
0 - 80 % |
0.1 0.1 |
|
393 | G05 - Glysantin Engine Coolant % tömeg / tömeg |
0 - 81 % |
0.1 0.1 |
|
395 | G05 - Glysantin Engine Coolant fagyáspont |
0 - -50 °C |
1 1 |
|
397 | G05 - Glysantin Engine Coolant sűrűség |
0.9980 - 1.1060 g/cm3 |
0.0001 0.0001 |
|
700 | GAS/SPEC CS-1 % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
1 3 |
|
699 | GAS/SPEC CS-1160 % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
1 3 |
|
695 | GAS/SPEC CS-2020 % tömeg / tömeg |
0 - 90 % |
1 3 |
|
721 | GAS/SPEC SS (MDEA) % tömeg / tömeg |
0 - 90% % |
1 3 |
|
743 | Gas Spec CS-1110 % tömeg / tömeg |
0 - 80 % |
1 3 |
|
53 | Glükóz, D-glükóz, dextróz % tömeg / tömeg |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
156 | Hidrogén-klorid, sósav (HCl) sűrűség |
0.998 - 1.198 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
|
631 | Hidrogén-klorid, sósav (HCl) Víztömeg tartalom |
0 - 20 % |
0.1 0.1 |
|
157 | Hidrogén-klorid, sósav (HCl) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.120 |
0.001 0.0005 |
|
155 | Hidrogén-klorid, sósav (HCl) % tömeg / tömeg |
0 - 40 % |
0.1 0.1 |
|
633 | Hidrogén-peroxid (H2O2) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.2 |
|
657 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.16) |
0 - 50 Units |
0.1 0.1 |
|
667 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.1) |
0 - 50 Units |
0.1 0.15 |
|
663 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 0.9) |
0 - 20.7 Units |
0.1 0.1 |
|
655 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 2.7) |
0 - 100 Units |
0.1 0.25 |
|
661 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 2.77) |
0 - 100 Units |
0.1 0.25 |
|
659 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.79) |
0 - 50 Units |
0.1 0.15 |
|
652 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 2.50) |
0 - 100 Units |
0.1 0.25 |
|
668 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.2) |
0 - 50 Units |
0.1 0.1 |
|
650 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.22) |
0 - 50 Units |
0.1 0.10 |
|
717 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 2.3) |
0 - 50 Units refractometer-misco.s717_unit |
0.1 0.16 |
|
653 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.34) |
0 - 50 Units |
0.1 0.12 |
|
664 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 2.0) |
0 - 50 Units |
0.1 0.15 |
|
715 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.36) |
0 - 50 Units |
0.1 0.1 |
|
669 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.4) |
0 - 50 Units |
0.1 0.1 |
|
666 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.7) |
0 - 50 Units |
0.1 0.15 |
|
662 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.87) |
0 - 50 Units |
0.1 0.12 |
|
665 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.75) |
0 - 50 Units |
0.1 0.15 |
|
654 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.78) |
0 - 50 Units |
0.1 0.17 |
|
716 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.9) |
0 - 50 Units |
0.1 0.13 |
|
651 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 3.11) |
0 - 100 Units |
0.1 0.30 |
|
54 | Invertcukor % tömeg / tömeg |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
40 | Izopropil-alkohol (C3H8O) fagyáspont |
0 - -40 °C |
1 1 |
|
43 | Izopropil-alkohol (C3H8O) fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 0.8431 |
0.001 0.001 Avg. |
|
41 | Izopropil-alkohol (C3H8O) % térfogat/térfogat |
0 - 83 % |
0.1 0.25 Avg. |
|
434 | Izopropil-alkohol (C3H8O) sűrűség |
0.982 - 0.833 g/cm3 |
0.001 0.001 Avg. |
|
42 | Izopropil-alkohol (C3H8O) % tömeg / tömeg |
0 - 80 % |
0.1 0.25 Avg. |
|
44 | Izopropil-alkohol (C3H8O) dinamikai viszkozitás |
1.000 - 2.582 cP |
0.01 0.01 |
|
435 | Izopropil-alkohol (C3H8O) Parts Per Thousands |
0 - 800 ppt |
1 25 Avg. |
|
306 | Juharszirup - 30 °C hőmérséklet alatt Brix |
0 - 85 °Bx |
0.1 0.1 |
|
307 | Juharszirup - 30 °C hőmérséklet fölött Brix |
0 - 85 °Bx |
1 0.5 |
|
83 | Kalcium-klorid (CaCl2) fagyáspont |
0 - -54 °C |
1 1 |
|
85 | Kalcium-klorid (CaCl2) |
0 - 40 g /100 g |
0.1 0.1 |
|
84 | Kalcium-klorid (CaCl2) Parts Per Thousands |
0 - 400 ppt |
0.1 1 |
|
80 | Kalcium-klorid (CaCl2) % tömeg / tömeg |
0 - 40 % |
0.1 0.1 |
|
81 | Kalcium-klorid (CaCl2) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.3957 |
0.001 0.001 |
|
597 | Kukoricaszirup - 26 D.E. % Dry Substance |
0 - 81 % |
0.1 0.1 |
|
471 | Kukoricaszirup - 28 D.E. % Dry Substance |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
479 | Kukoricaszirup - 36 D.E. % Dry Substance |
0 - 82 % |
0.1 0.1 |
|
605 | Kukoricaszirup - 42 D.E. % Dry Substance |
0 - 82 % |
0.1 0.1 |
|
503 | Kukoricaszirup - 43 D.E. % Dry Substance |
0 - 82 % |
0.1 0.1 |
|
519 | Kukoricaszirup - 53 D.E. % Dry Substance |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
613 | Kukoricaszirup - 62 D.E. % Dry Substance |
0 - 84 % |
0.1 0.1 |
|
527 | Kukoricaszirup - 63 D.E. % Dry Substance |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
543 | Kukoricaszirup - 66 D.E. % Dry Substance |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
551 | Kukoricaszirup - 95 D.E. % Dry Substance |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
567 | Kukoricaszirup - HIGH FRUCTOSE - 42% % Dry Substance |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
575 | Kukoricaszirup - HIGH FRUCTOSE - 55% % Dry Substance |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
495 | Kukoricaszirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
487 | Kukoricaszirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance |
0 - 85 % |
0.1 0.1 |
|
362.1 | Kálium-bromid (KBr) % tömeg / tömeg |
0 - 40 % |
0.1 0.1 |
|
365 | Kálium-bromid (KBr) sűrűség |
0.998 - 1.3788 g/ml |
0.001 0.001 |
|
366 | Kálium-bromid (KBr) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.3813 |
0.001 0.001 |
|
368 | Kálium-bromid (KBr) fagyáspont |
0 - -17 °C |
1 1 |
|
759 | Kálium-hidroxid, marókáli (KOH) sűrűség |
0.998 - 1.502 g/ml |
0.001 0.001 |
|
760 | Kálium-hidroxid, marókáli (KOH) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.505 |
0.001 0.001 |
|
758 | Kálium-hidroxid, marókáli (KOH) % tömeg / tömeg |
0 - 50 % |
0.1 0.1 |
|
344 | Kálium-karbonát, kálium-acetát (CH3COOK) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.339 |
0.001 0.001 |
|
346 | Kálium-karbonát, kálium-acetát (CH3COOK) fagyáspont |
0 - -59 °C |
1 1 |
|
341 | Kálium-karbonát, kálium-acetát (CH3COOK) % tömeg / tömeg |
0 - 60 % |
0.1 0.12 |
|
343 | Kálium-karbonát, kálium-acetát (CH3COOK) sűrűség |
0.998 - 1.337 g/ml |
0.001 0.001 |
|
182 | Kálium-klorid (KCl) sűrűség |
1.000 - 1.162 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
183 | Kálium-klorid (KCl) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.1643 |
0.001 0.001 |
|
181 | Kálium-klorid (KCl) % tömeg / tömeg |
0 - 24 % |
0.1 0.1 |
|
119c | Kénsav, vitriol (H2SO4) sűrűség - 30 °C hőmérsékleten |
0.996 - 1.485 g/ml |
0.001 0.001 |
|
117 | Kénsav, vitriol (H2SO4) % tömeg / tömeg |
0 - 60 % |
0.1 0.1 |
|
832 | Kénsav, vitriol (H2SO4) fajsúly (D30/30) |
1.000 - 1.491 |
0.001 0.001 |
|
119 | Kénsav, vitriol (H2SO4) sűrűség |
0.998 - 1.496 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
119b | Kénsav, vitriol (H2SO4) sűrűség - 20 °C hőmérsékleten |
0.998 - 1.496 g/ml |
0.001 0.001 |
|
118 | Kénsav, vitriol (H2SO4) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.5012 |
0.001 0.001 |
|
446 | Lítium-klorid (LiCl) % tömeg / tömeg |
0 - 30 % |
0.1 0.1 |
|
448 | Lítium-klorid (LiCl) sűrűség |
0.998 - 1.179 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
|
447 | Lítium-klorid (LiCl) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.181 |
0.001 0.0005 |
|
91 | Magnézium-klorid (MgCl2) |
0 - 30 g /100 g |
0.1 0.1 |
|
87 | Magnézium-klorid (MgCl2) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.276 |
0.001 0.001 |
|
86 | Magnézium-klorid (MgCl2) % tömeg / tömeg |
0 - 30 % |
0.1 0.1 |
|
90 | Magnézium-klorid (MgCl2) Parts Per Thousands |
0 - 300 ppt |
0.1 1 |
|
89 | Magnézium-klorid (MgCl2) fagyáspont |
0 - -33 °C |
1 1 |
|
369 | Magnézium-szulfát, Epsom-só (MgSO4) % tömeg / tömeg |
0 - 26 % |
0.1 0.1 |
|
372 | Magnézium-szulfát, Epsom-só (MgSO4) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.298 |
0.001 0.001 |
|
371 | Magnézium-szulfát, Epsom-só (MgSO4) sűrűség |
0.998 - 1.296 g/ml |
0.001 0.001 |
|
199 | Mannit % tömeg / tömeg |
0 - 15 % |
0.1 0.1 |
|
200 | Mannit fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.055 |
0.001 0.0005 |
|
201 | Mannit |
0 - 158 g/l |
1 1 |
|
25 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 0.935 |
0.001 0.001 - 0.005 |
|
22 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) fagyáspont |
0 - -39 °C |
1 0.5 - 1.7 |
|
27 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) % térfogat/térfogat |
84 - 100 % |
0.1 0.5 - 0.2 |
|
26 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) fajsúly (D20/20) |
0.849 - 0.793 |
0.001 0.001 - 0.005 |
|
23 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) % térfogat/térfogat |
0 - 45 % |
0.1 0.5 - 0.8 |
|
24 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) % tömeg / tömeg |
0 - 40 % |
0.1 0.5 - 0.8 |
|
28 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) % tömeg / tömeg |
80 - 100 % |
0.1 0.4 - 0.2 |
|
592 | Metil-dietanolamin (MDEA) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.2 |
|
326 | Méz fajsúly (D20/20) |
1.3616 - 1.4457 |
0.001 0.0005 |
✖ |
327 | Méz sűrűség |
1.359 - 1.443 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✖ |
325 | Méz víztartalom (AOAC) |
13 - 30 % |
0.1 0.06 |
✖ |
324 | Méz % feloldott szárazanyagtartalom (oldatban) |
75 - 87 % |
0.1 0.06 |
✖ |
115 | Nátrium-foszfát, trinátrium-foszfát, trisó (Na3PO4) % tömeg / tömeg |
0 - 8 % |
0.1 0.05 |
|
116 | Nátrium-foszfát, trinátrium-foszfát, trisó (Na3PO4) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.099 |
0.001 0.0004 |
|
152 | Nátrium-hidroxid, nátronlúg, zsírszóda, E524 (NaOH) % tömeg / tömeg |
0 - 40 % |
0.1 0.1 |
|
154 | Nátrium-hidroxid, nátronlúg, zsírszóda, E524 (NaOH) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.4325 |
0.001 0.001 |
|
153 | Nátrium-hidroxid, nátronlúg, zsírszóda, E524 (NaOH) sűrűség |
0.998 - 1.430 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
637 | Nátrium-karbonát, mosószóda, szóda (Na2CO3) sűrűség |
0.998 - 1.157 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
636 | Nátrium-karbonát, mosószóda, szóda (Na2CO3) |
0 - 180 g/kg |
1 1 |
|
638 | Nátrium-karbonát, mosószóda, szóda (Na2CO3) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.159 |
0.001 0.001 |
|
635 | Nátrium-karbonát, mosószóda, szóda (Na2CO3) % tömeg / tömeg |
0 - 18 % |
0.1 0.1 |
|
702 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) Baumé-skála |
0 - 25 °Bé |
0.1 0.1 |
|
78 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) Parts Per Thousands |
0 - 264 ppt |
0.1 1 |
|
74 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) % tömeg / tömeg |
0 - 26 % |
0.1 0.1 |
|
77 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) fagyáspont |
0 - -21 °C |
0.1 0.5 |
|
75 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.208 |
0.001 0.001 |
|
168 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) telítettség |
0 - 100 % |
1 0.5 |
|
163 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) sűrűség |
0.998 - 1.202 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
79 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) |
0 - 26.4 g /100 g |
0.1 0.1 |
|
453 | Nátrium-nitrát, Chilei salétrom, nátrium-só (NaNO3) sűrűség |
0.998 - 1.3175 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
454 | Nátrium-nitrát, Chilei salétrom, nátrium-só (NaNO3) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.3199 |
0.001 0.001 |
|
452 | Nátrium-nitrát, Chilei salétrom, nátrium-só (NaNO3) % tömeg / tömeg |
0 - 40 % |
0.1 0.1 |
|
191 | Nátrium-tioszulfát, fixírsó, széksó (NaSCN) % tömeg / tömeg |
0 - 60 % |
0.1 0.1 |
|
193 | Nátrium-tioszulfát, fixírsó, széksó (NaSCN) sűrűség |
0.9982 - 1.3653 g/cm3 |
0.001 0.00029 |
|
192 | Nátrium-tioszulfát, fixírsó, széksó (NaSCN) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.3677 |
0.001 0.0002 |
|
354 | Polietilénglikol (PEG300) % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.5 |
|
7 | Propilénglikol (Dow) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
6 | Propilénglikol (Dow) % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
10 | Propilénglikol (Dow) fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.0460 |
0.0001 0.0001 |
|
9 | Propilénglikol (Dow) fagyáspont |
0 - -51 °C |
1 1 |
|
907 | Propilénglikol (GEN) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
909 | Propilénglikol (GEN) fagyáspont |
0 - -51 °C |
1 1 |
|
445 | Propilénglikol - % víz % víz (tartalom/tartalom) |
100 - 0 % |
1 0.1 |
|
1 | Refrakciós index, fénytörésmutató (nD) |
1.3330 - 1.5000 |
0.0001 0.0001 |
|
170 | Réz-szulfát (rézgálic, réz-só) sűrűség |
1.000 - 1.206 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
171 | Réz-szulfát (rézgálic, réz-só) % tömeg / tömeg |
0 - 18 % |
0.1 0.1 |
|
172 | Réz-szulfát (rézgálic, réz-só) |
0 - 0.218 g/ml |
0.001 0.001 |
|
169 | Réz-szulfát (rézgálic, réz-só) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.209 |
0.001 0.001 |
|
696 | SG-3500 % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
1 3 |
|
159 | Salétromsav (HNO3) % tömeg / tömeg |
0 - 40 % |
0.1 0.15 |
|
160 | Salétromsav (HNO3) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.2466 |
0.001 0.001 |
|
158 | Salétromsav (HNO3) sűrűség |
1.000 - 1.2466 g/cm3 |
0.001 0.001 |
|
308 | Skála 10440VP tetszőleges egységek |
0 - 30 AU |
0.1 0.1 |
|
332 | Splenda - Consumer % tömeg / tömeg |
1 - 45 % |
0.1 0.1 |
|
436 | Szacharóz, répacukor, étkezési cukor, muskovado, nádcukor (C12H22O11) fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.4147 |
0.0001 0.0004 |
|
441 | Szacharóz, répacukor, étkezési cukor, muskovado, nádcukor (C12H22O11) Baumé-skála |
0 - 42.5 °Bé |
0.01 0.05 |
|
440 | Szacharóz, répacukor, étkezési cukor, muskovado, nádcukor (C12H22O11) Plato skála |
0 - 30 °P |
0.1 0.1 |
|
437 | Szacharóz, répacukor, étkezési cukor, muskovado, nádcukor (C12H22O11) sűrűség |
0.9980 - 1.4119 g/cm3 |
0.0001 0.0004 |
|
634 | Szacharóz, répacukor, étkezési cukor, nádcukor (C12H22O11) - obsah ASH % tömeg / tömeg |
0.0000 - 0.3400 % |
0.01 0.0001 |
|
203 | Szorbitol, szorbit, D-glucitol (C6H14O6) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.055 |
0.001 0.0005 |
|
202 | Szorbitol, szorbit, D-glucitol (C6H14O6) % tömeg / tömeg |
0 - 15 % |
0.1 0.1 |
|
204 | Szorbitol, szorbit, D-glucitol (C6H14O6) |
0 - 158 g/l |
1 1 |
|
336 | Szukralóz - tiszta, édesítő E955 (C12H19Cl3O8) % tömeg / tömeg |
0 - 28 % |
0.1 0.1 |
|
767 | Szójatej, szójaital szárazanyag |
0 - 20 % |
0.1 0.1 |
|
768 | Szójatej, szójaital fehérje-koncentráció |
0 - 9 |
0.1 0.1 |
|
799 | Sör Brix skála |
0 - 30 °Bx |
0.1 0.1 |
|
806 | Sör Balling skála |
0 - 30 °Bg |
0.1 0.1 |
|
801 | Sör Plato skála |
0 - 30 °P |
0.1 0.1 |
|
804 | Sör (maláta / zöldsör) Brewer's Points (20 °C) |
0 - 127 Brewer's Points |
0.1 0.5 |
|
800 | Sör (maláta / zöldsör) feloldott anyag |
0 - 30 |
0.1 0.1 |
|
802 | Sör (maláta / zöldsör) fajsúly (D20/20 °C) |
1.000 - 1.127 |
0.001 0.001 |
|
466 | Tejmaradvány (tejipari feldolgozásra illetve vizsgálatra alkalmatlan) szárazanyag tartalom |
5 - 15 % |
0.1 0.5 |
|
55 | Tejsav (C3H6O3) % tömeg / tömeg |
0 - 80 % |
0.1 0.1 |
|
56 | Tejsav (C3H6O3) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.187 |
0.001 0.001 |
|
58 | Tengervíz fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.1180 |
0.0001 0.0005 |
|
180 | Tengervíz klórtartalom |
0 - 85.5 ppt |
0.1 0.5 |
|
177 | Tengervíz sűrűség |
998 - 1036 kg/m3 |
0.1 0.5 |
|
176 | Tengervíz sűrűség |
0.9980 - 1.0360 g/cm3 |
0.0001 0.0005 |
|
173 | Tengervíz Practical Salinity Units (PSU) |
0 - 155 PSU |
1 1 |
|
59 | Tengervíz szalinitás |
0 - 155 ppt |
1 1 |
|
674 | Tengervíz sűrűség Sigma/t @ 25 °C |
-3 - 59 |
0.1 0.5 |
|
175 | Tengervíz sűrűség Sigma/t @ 20 °C |
-2 - 116 |
0.1 0.5 |
|
174 | Tengervíz sűrűség Sigma/t @ 15 °C |
0 - 119 |
0.1 0.5 |
|
672 | Tengervíz sűrűség 25 °C |
997 - 1059 kg/m3 |
0.1 0.5 |
|
57 | Tengervíz % tömeg / tömeg |
0 - 15.5 % |
0.1 0.1 |
|
179 | Tengervíz Elektromos vezetőképesség - 15 °C hőmérsékleten |
0 - 89.9 mS/cm |
0.1 0.5 |
|
178 | Tengervíz Elektromos vezetőképesség - 20 °C hőmérsékleten |
0 - 100 mS/cm |
0.1 0.5 |
|
670 | Tengervíz fajsúly (D25/25) |
1.0000 - 1.0626 |
0.0001 0.0005 |
|
180xp | Tengervíz klórtartalom |
0 - 85.5 ppt |
0.001 0.05 |
|
673 | Tengervíz Elektromos vezetőképesség - 25 °C hőmérsékleten |
0 - 110 mS/cm |
0.1 0.5 |
|
387 | Trietilénglikol (TEG) sűrűség |
0.9980 - 1.1235 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
|
385 | Trietilénglikol (TEG) fagyáspont |
0 - -35 °C |
1 0.25 |
|
382 | Trietilénglikol (TEG) % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.12 |
|
692 | Trietilénglikol (TEG) Víztömeg tartalom |
0 - 100 % |
0.1 0.12 |
|
386 | Trietilénglikol (TEG) fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.1255 |
0.0001 0.0002 |
|
383 | Trietilénglikol (TEG) % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.12 |
|
590 | Trietilénglikol (TEG) Forráspont |
100 - 160 °C @ 760 mmHg |
1 2 |
|
725 | UCARSOL AP-802 % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
1 3 |
|
388 | UCON Quenchant A - DOW % térfogat/térfogat |
0 - 35 % |
0.1 0.1 |
|
390 | UCON Quenchant E - DOW % térfogat/térfogat |
0 - 75 % |
0.1 0.1 |
|
391 | UCON Quenchant HT - DOW % térfogat/térfogat |
0 - 60 % |
0.1 0.1 |
|
94 | Vizelet - emberi szárazanyag tartalom |
0 - 11 % |
0.1 0.1 |
|
95 | Vizelet - emberi szárazanyag tartalom |
0 - 11.5 g/l |
0.1 0.1 |
|
93 | Vizelet - emberi fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.0450 |
0.0001 0.0005 |
|
96 | Vizelet - macska fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.1200 |
0.0001 0.0005 |
|
97 | Vizelet - macska szárazanyag tartalom |
0 - 30 % |
0.1 0.1 |
|
100 | Vizelet - nagyállat szárazanyag tartalom |
0 - 11.5 g/l |
0.1 0.1 |
|
98 | Vizelet - nagyállat fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.0650 |
0.0001 0.0005 |
|
99 | Vizelet - nagyállat szárazanyag tartalom |
0 - 11 % |
0.1 0.1 |
|
102 | Vizelet - tengeri malac és nyúl szárazanyag tartalom |
0 - 21 % |
0.1 0.1 |
|
101 | Vizelet - tengeri malac és nyúl fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.1030 |
0.0001 0.0005 |
|
629 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) Refrakciós index, fénytörésmutató (nD) |
1.3330 - 1.4140 |
0.0001 0.0001 |
|
190 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) Parts Per Thousands |
0 - 460 ppt |
1 1 |
|
189 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) fagyáspont |
0 - -17 °C |
1 0.1 |
|
630 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) sűrűség |
1000.0 - 1131.3 kg/m3 |
0.1 0.3 |
|
187 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) sűrűség |
1.000 - 1.1313 g/cm3 |
0.001 0.00029 |
|
186 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) fajsúly (D20/20) |
1.000 - 1.1333 |
0.001 0.0002 |
|
628 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) moláris koncentráció |
0 - 8.6 mol/l |
0.01 0.02 |
|
185 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid, AdBlue, DEF (CH4N2O) % tömeg / tömeg |
0 - 51 % |
0.1 0.1 |
|
104 | Vizelet- nyúl szárazanyag tartalom |
0 - 19 % |
0.1 0.1 |
|
103 | Vizelet- nyúl fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.0840 |
0.0001 0.0005 |
|
109 | Vér - emberi szárazanyag tartalom |
0 - 15 % |
0.1 0.1 |
|
108 | Vér - emberi a refraktométerrel mért fehérje (protein)tartalom teljes értéke (TPr) |
1 - 14 g/dl |
0.1 0.1 |
|
111 | Vér - emberi sűrűség |
0.9982 - 1.0403 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
|
110 | Vér - emberi fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.0430 |
0.0001 0.0002 |
|
106 | Vér - tengeri malac, nyúl fehéje (protein) |
0 - 10 g/100 ml |
0.1 0.1 |
|
107 | Vér - tengeri malac, nyúl szárazanyag tartalom |
0 - 12.3 % |
0.1 0.1 |
|
105 | Vér - állat a refraktométerrel mért fehérje (protein)tartalom teljes értéke (TPr) |
1 - 14 g/dl |
0.1 0.1 |
|
16 | glicerin, glicerol % térfogat/térfogat |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
17 | glicerin, glicerol % tömeg / tömeg |
0 - 100 % |
0.1 0.1 |
|
19 | glicerin, glicerol fagyáspont |
0 - -43 °C |
1 1 |
|
20 | glicerin, glicerol fajsúly (D20/20) |
1.0000 - 1.2633 |
0.0001 0.0002 |